Medlemsrabat

Brug LinkedIn professionelt

Tid

26. marts 2020 17:00 - 20:00
Tilføj til kalender2020-03-26 17:00:002020-03-26 20:00:00Europe/CopenhagenBrug LinkedIn professioneltse på hjemmesidenFAOD

Sted

Akademikerhuset
Peter Bangs Vej 30
2000 Frederiksberg

Pris for medlemmer

150 kr

Arrangør

FAOD

AFLYST.

FAOD aflyser alle forbundets egne arrangementer fra den 12. marts frem til foreløbigt den 31. marts for at forebygge corona-smitte. Vi vil så vidt muligt forsøge at afholde arrangementerne på et senere tidspunkt. Alle tilmeldte får direkte besked og eventuelle deltagergebyrer refunderes.

Styrk dine karrieremuligheder med LinkedIn
At være godt forbundet og en god netværker er en vigtig erhvervskompetence i dag. Hvad enten du er i et godt fast job eller er på udkig efter nye muligheder, er LinkedIn en fantastisk mulighed for at netværke med andre spændende professionelle mennesker.

Mere end 2 millioner danskere har en profil på LinkedIn og de fleste arbejdsgivere bruger LinkedIn, når de skal finde nye dygtige medarbejdere. Det stiller store krav til, hvordan du præsenterer dig. Din personlige LinkedIn-profil er en unik mulighed for at synliggøre din faglige viden, dit engagement og dine kompetencer.

Tilmeld dig workshoppen og find ud af, hvordan du får det optimale ud af LinkedIn. Du får inspiration til at opbygge et professionelt netværk og bliver klædt på til selv at arbejde videre med LinkedIn.
Derudover får du:
 En guide til, hvordan du får en professionel profil
 Input til din personlige strategi og opbygning af netværk på LinkedIn
 Idéer til, hvordan du kan bruge LinkedIn som værktøj i dit professionelle liv 

Du får mest ud af workshoppen, når du allerede HAR oprettet en profil på LinkedIn og har tilføjet de første kontakter.

Kursusleder
Charlotte Køster Mikkelsen, coach, karriererådgiver og indehaver af CharlotteCoaching. Som selvstændig bruger Charlotte LinkedIn i sit daglige arbejde og rådgiver både jobsøgende og ansatte om, hvordan de bedst optimerer deres profil og brug af verdens største professionelle netværk. Charlotte har med stor succes afholdt et utal af workshops netop med fokus på, hvordan du styrker dine karrieremuligheder med LinkedIn. Hvis du vil vide mere, så tjek Charlottes profil: linkedin.com/in/charlottekostermikkelsen eller hjemmesiden,  www.charlottecoaching.dk

Max 25 deltagere.

Der vil være forplejning undervejs.