Medlemsrabat

Brand Design – workshop

Tid

11. december 2018 - 13. december 2018
Tilføj til kalender2018-12-112018-12-13Europe/CopenhagenBrand Design – workshopse på hjemmesidenSoftworld

Sted

København

Pris for medlemmer

8.796 kr

Arrangør

Softworld

Brand Design – workshop for designere
Hvad står designet for og hvad vil vi have brugeren til at føle?
Dette er vigtige spørgsmål i skabelsen af et brand design, der ikke kan klares ved at bestille et logo online. Det er her vi som designere skal gøre en forskel. Vi skal forstå vores kunder, markedet og have fingeren på pulsen.

I brandingvidenskaben findes der mange værktøjer for designere, der skaber den ønskede succes og giver et brand eller et tiltag gode levevilkår. Om det er et logo, et website eller en hel kampagne.

Lær de bedste tips og metoder fra en brand design ekspert
På workshoppen får du de bedste tips fra værktøjskassen til Brand Designer og Art Director Sørine Hoffmann, der har mange års erfaring med branding. Vi gennemgår relevante modeller og værktøjer indenfor brand design, og du bliver klædt på til at skabe, læse og analysere brandstrategier og forme en designopgaves mest hensigtsmæssige udgangspunkt.

Efter din deltagelse har du fået den viden, der skal til for at bygge og designe brandelementer med afsæt i strategiske værktøjer, der sikrer, at dit design er langtidsholdbart, at det skaber gode levevilkår for brandet og kommunikerer præcis det, som det skal.

Varighed 
3 dage kl. 9-16

Pris
kr 10.995 ex. moms
Medlemmer af FAOD: kr 8.796 ex. moms

Medlemmer af FAOD får 20 % rabat på alle kurser og workshops hos Softworld. Skriv dit medlemsnummer, når du tilmelder dig.
Du kan finde alle Softworlds kurser og workshops her.