Medlemsrabat

Fotokursus

Tid

20. september 2018 9:00 - 16:00
Tilføj til kalender2018-09-20 9:00:002018-09-20 16:00:00Europe/CopenhagenFotokursusse på hjemmesidenSoftworld

Sted

København

Pris for medlemmer

3.996 kr

Arrangør

Softworld

Fotokursus – lær at tage gode billeder
I dag gemmer der sig kraftfulde kameraer i de nyere smartphones og flere bruger dem til professionel brug. Flere og flere tager billeder med deres smartphone, da det er hurtigt at dele billederne med andre og nemt at få dem på skærm og til tryk. Lær hvordan du tager skarpe, velbelyste billeder.

På dette kursus får du en grundig gennemgang af kameraets grundlæggende indstillingsmuligheder, og du ser de bedste apps, der kan bruges til at tilføje specielle korrektioner eller effekter på dine billeder.

Målet er at tage skarpe og velbelyste billeder, både produktbilleder og portrætbilleder, under de fleste tænkelige lysforhold. Du lærer, hvordan du selv hurtigt tager de billeder, du mangler til dine opgaver med et professionelt resultat.

Kurset er hands-on og indeholder mange praktiske øvelser, hvor du får hjælp af en professionel fotograf.

Varighed
1 dag fra kl. 9-16

Computer
Vi gør en computer klar til dig. Du vælger blot, om du vil arbejde på PC eller Mac, og hvilket sprog du ønsker softwaret på, når du booker din plads.

Pris
kr 4.995 ex. moms
Medlemmer af FAOD: kr 3.996 ex. moms

Medlemmer af FAOD får 20 % rabat på alle kurser og workshops hos Softworld. Skriv dit medlemsnummer, når du tilmelder dig.
Du kan finde alle Softworlds kurser og workshops her.