Gratis

Boost din Business – Fondsansøgning

Tid

25. februar 2020 9:00 - 10:30
Tilføj til kalender2020-02-25 9:00:002020-02-25 10:30:00Europe/CopenhagenBoost din Business – Fondsansøgningse på hjemmesidenDD

Sted

Design denmark
Børsen
Slotsholmsgade
1217 København K

Pris for medlemmer

Gratis

Arrangør

DD

Hvordan kan søgningen af fondsmidler booste din business?

Mød både designerne som har arbejdet sammen med fonde om projekter, samt representanter fra 2 fonde. Statens Kunstfond Design-udvalg og EL-FORSK der fortæller om hvad de lægger vægt på i ansøgninger.

Danmark er om noget støttemidlernes land, for der er et mekka af store og små fonde, programmer og puljer at søge om, uanset hvilken type design du arbejder med. Kom og lyt med, når tre Design denmark medlemmer fortæller om deres mangeårige erfaringer med fondssøgning på et bredt designfelt.

Design denmark inviterer til et inspirerende Boost din Business netværksmøde, hvor vi sætter fokus på, hvordan designvirksomheder og designere kan bruge fondsansøgninger til at kickstarte og udvikle en virksomhed, få nye kunder og samarbejdspartnere, opnå ny viden og udvide det faglige netværk. Hør også om, hvordan fondsstøttede projekter giver dig en unik mulighed for at skabe et kreativt rum med plads til at eksperimentere og udvikle helt nye designtilgange, designservices og designprodukter. Men. Alt er absolut ikke lutter guld og grønne skove, når du søger om fondsmidler – og får dem. Hør derfor også om faldgruberne og lær af nogle af de mindre gode, dybt købte fondserfaringer, som de tre erfarne oplægsholdere deler ud af på mødet. Vi sætter bl.a. fokus på timeforbrug i ansøgningsprocessen og undervejs i et fondsstøttet projekt, etablering af partnerskaber, udfordrende fondsøkonomi, komplicerede kundedialoger, benhårde udbetalingsprocedurer, lovgivningen om designrettigheder og på hvad du kan gøre for at beskytte dine rettigheder i et fondsstøttet projekt.

Oplægsholderne er

• Christian Flindt, lys-, møbel- og industriel designer v/ Christian Flindt
• Lotte Nystrup Lund, futurista og design strateg v/ Futurista
• Svend Onø, designkonsulent v/ Onø Design
• Peter Haagen Birch, administrator v/ Statens Kunstfonds – Udvalget for Kunsthåndværk og Design
• Ditte Mikkelsen, projektleder v/ EL-FORSK, Dansk Energi
• Brian Christensen, projektleder v/ Industriens Fond

Praktisk

Arrangementet er gratis for medlemmer af Design denmark og medlemmer af FAOD, som kan tilmelde sig via det gratis tilmeldingslink.

Vi gør venligt opmærksom på, at der er et ‘no-show’ gebyr på DKK 200 til deltagere, som ikke dukker op eller melder afbud senere end 24 timer før arrangementets afholdelse.