Medlemsrabat

BLOXtalk: Bjarke Ingels

Tid

13. august 2019 17:00 - 19:00
Tilføj til kalender2019-08-13 17:00:002019-08-13 19:00:00Europe/CopenhagenBLOXtalk: Bjarke IngelsBryghuspladsen 10, 1473 KøbenhavnDAC

Sted

Dansk Arkitektur Center
Bryghuspladsen 10
1473 København K

Pris for medlemmer

140 kr

Arrangør

DAC

BLOXtalk: Bjarke Ingels – Giving form to the future

Bjarke Ingels er blandt verdens førende arkitekter. Han er samtidig en blændende og generøs formidler. På vores kommende BLOXtalk har du en unik mulighed for at opleve ham udfolde sine tanker. Vær med til en inddragende eftermiddag med Bjarke, omgivet af den hidtil største udstilling af BIG arkitektur og design filosofi.

Hver dag giver BIG – Bjarke Ingels Group – form til en mere farverig verden. For BIG handler arkitektur om mere end det at løse en bunden opgave. Det handler om at vende og dreje opgaven, grave dybt og lede uden for vores solsystem – om at give form til løsninger som ingen endnu har kaldt på. Ifølge Bjarke handler `formgivning´, som også er navnet på den aktuelle udstilling, om at give form til noget, som endnu er uden form. Selv forklarer han ”med andre ord: at forme fremtiden. Og mere specifikt: at formgive den verden, som vi gerne vil leve i – i fremtiden.”.

Adgang til DAC´s aktuelle udstilling `FORMGIVING – an architectural future history from BIG bang to Singularity´ er inkluderet i din billet.

Medlemmer af FAOD kan købe et begrænset antal billetter til klub-pris. Oplys koden “FAOD” ved tilmelding.

Vær opmærksom på, at arrangementet afholdes på engelsk.

BLOXtalk er støttet af Realdania og The Danish Industry Foundation.

Standard billet: 185.00 kr

Klub-pris: 140 kr