Medlemsrabat

Bliv skarpere på din historie II

Tid

9. september 2020 - 23. september 2020
Tilføj til kalender2020-09-092020-09-23Europe/CopenhagenBliv skarpere på din historie IIse på hjemmesidenDAF

Sted

Online via Zoom

Pris for medlemmer

200 kr

Arrangør

DAF

Prøv at skrive dit eget pressemateriale

Efter forårets succesfulde 1-dagskursus “Bliv Skarpere På Din Historie”, har vi valgt at gentage kurset, men denne gang i en udvidet workshopform. Vi går et spadestik dybere og deltagerne får mulighed for at prøve kræfter med at skrive deres eget pressemateriale.

Kunstnere skal i stigende grad selv mestre de gode historier. Om dem selv, om deres praksis, om deres ambitioner. Det gælder både i pressemeddelelser, interviews og på sociale medier, at kunstneren skal kunne fange publikums opmærksomhed og fastholde den.
Men hvordan skærer du din fortælling? Hvordan skal du svare på spørgsmålene om din kunst? Og hvordan forbinder du dig selv og din kunst til andre via historiefortælling?

Disse spørgsmål kommer i centrum på denne workshop med specialist i historiefortælling for – og om kunstnere, Danni Travn. Hans metoder lægger vægt på, at historierne skal komme fra kunstnerne selv – de skal ikke påduttes udefra. Derfor er målet for dette kursus at sætte nogle rammer, som gør det nemmere for den enkelte at arbejde videre med sin historie.

Deltagerforudsætninger
Du skal kunne deltage begge gange og aflevere din opgave til underviser mellem de 2 mødegange.

Oplægsholder
Danni Travn er journalist og forfatter, uddannet på Syddansk Universitet og Goldsmiths University. Han har stået for historiefortællingen bag en række danske musikere – såsom MØ, Mads Langer og The Minds of 99. Derudover har han skrevet en række anmelderroste bestsellere om danske kulturpersonligheder som Bent Fabricius-Bjerre, Jesper Langberg, Preben Kristensen, Jesper Klein og Lis Sørensen.

Læs mere her


Praktisk
Kurset forløber over to dage, hhv. den 9. og den 23. september. Begge dage fra kl. 15:00-17:00. 
Kurset foregår online via Zoom. Deltagerne får sendt mødelink 1-2 dage inden kursusstart. 
Deltagere max 15

Kurset udbydes af Dansk Artist Forbund. FAOD har fået mulighed for at tilbyde et begrænset antal pladser til medlemmerne.