Gratis

Architect@work

Tid

16. maj 2018 - 17. maj 2018
Tilføj til kalender2018-05-162018-05-17Europe/CopenhagenArchitect@workJulius Thomsens Pl. 1, 1925 FrederiksbergArchitect@work

Sted

Forum
Julius Thomsens Pl. 1
1925 Frederiksberg

Pris for medlemmer

Gratis

Arrangør

Architect@work

Tiderne for nytænkning i arkitekturen og materialeudvikling har næppe nogensinde været mere spændende end i dag, hvor grænserne mellem former, struktur og anvendelsesmuligheder rykkes, samtidig med at nye teknologier og større fokus på bæredygtighed er med til at udvide rammerne for innovation.

Herudover er 2018-temaet for side-events meget oppe i tiden, nemlig Tekstil & Arkitektur. I Forum vil man kunne se 100 fascinerende eksempler, udvalgt af tyske raumPROBE, på hvordan tekstiler i arkitekturen kan tilføre noget nyt, såvel visuelt som funktionelt. Scandinavian-Architects.com, som er en del af World-Architects.com, har eksklusivt for ARCHITECT@WORK sammensat en række interessante showcase-projekter til en lang udstillingsvæg.

Det er 2 år siden, ARCHITECT@WORK sidst besøgte København. Dengang præsenterede 122 udstillere cremen af deres innovative idéer, og 1.814 professionelle besøgende gjorde eventen til en succes. I år deltager 130 udstillere med mere end 300 innovationer, og tilmeldingerne p.t. tyder allerede på, at besøgstallet langt vil overgå forrige event.

Input fra prominente key speakers
Følgende key speakers kan opleves i et spændende seminar-program under eventen:
Jesper Gottlieb, som er Arkitekt MAA og Kreativ Direktør og Partner hos Gottlieb Paludan Arhcitects.
Caroline Nagel, Project Direktør hos COBE.
Linda Korndal, Arkitekt MAA, Head of Architecture og Partner hos Norm Architects.
Nikoline Dyrup Carlsen, Arkitekt MAA og medstiftende Partner hos SPACON & X.
Martin Tamke, Associate Professor på KADK, Det Kongelige Danske Kunstakademis Skoler for Arkitektur, Design og Konservering.
Poul Høilund, Arkitekt MAA og medstiftende Partner hos NORRØN.

Praktisk
Tilmelding foregår via hjemmesiden architectatwork.dk, hvor man også kan læse mere information. Er du medlem af FAOD kan du deltage gratis. Du får ved tilmelding tilsendt en invitationskode, som giver dig adgang til messen inkl. lækker mad og drikke. Pris uden invitationskode er 750 pr. næse.

Læs mere om messen her

Billedtekst:  ARCHITECT@WORK kommer nu for tredje gang til København, og da den attraktive event er lige på trapperne, er det nu, man skal melde sig til arrangementet i Forum, hvis ikke man allerede har gjort det. Projekterende i byggebranchen har her chancen for at suge til sig af de nyeste innovative idéer. Billedet er fra London-eventen 2017, hvor hovedtemaet for side-events lige som i København er Tekstil & Arkitektur.