Medlemsrabat

AB18 for ikke-jurister

Tid

9. oktober 2019 - 10. oktober 2019
Tilføj til kalender2019-10-092019-10-10Europe/CopenhagenAB18 for ikke-juristerse på hjemmesidenNohrcon

Sted

Aarhus

Pris for medlemmer

8.496 kr

Arrangør

Nohrcon

På dette AB18-kursus får du en grundig indføring i de nye AB-regler og et overblik over den grundlæggende entrepriseret fra aftaleindgåelse til ekstraarbejder.
Byggeriet har fået nye aftalevilkår, som kan tages i anvendelse fra 1. januar 2019. Det betyder en række store ændringer i entrepriseretten, når AB 18 erstatter AB 92. Hør om de nye AB-regler på dette kursus.
På kurset får du kendskab til de regler og kontraktforhold, som er væsentlige i en byggesag med særlig vægt på indholdet og fortolkningen af de nye regler i AB18 og de tilhørende dokumenter.
 
Kurset strækker sig over 2 dage, hvor du vil få det fulde overblik over AB 18 og entrepriseretten.
 
Hvem kan deltage?
Kurset er for dig, som arbejder med entrepriseret og byggeriets aftalevilkår i hverdagen, og som har behov for at få kendskab til de nye regler i AB 18 og grundlæggende entrepriseret i praksis, uanset om du er bygherre, entreprenør, leverandør, arkitekt, ingeniør, konstruktør eller andet.
Kurset er både relevant for dig, som kender de tidligere regler i AB 92 og har brug for en gennemgang af de nye AB-regler, som træder i kraft ved årsskiftet 2018/2019. Og for dig, som har brug for en generel introduktion til entrepriseret.
 
Certificering i entrepriseret AB18 & ABR18
Du kan også vælge at tage dette kursus som en del af Nohrcons Certificering i entrepriseret, hvor du kommer igennem alle entrepriseretslige forhold hele vejen gennem et byggeprojekt:
• Bygherre og rådgiver
• Entreprenør og underleverandør

Pris
Kurset koster 9.995 kr ex moms.
Medlemspris 8.496 kr ex moms.
Medlemmer af FAOD får 15% på alle arrangementer fra Nohrcon. Oplys medlemsnummer og anvend rabatkoden ”faod-medlem” ved tilmelding.

Find flere kurser, konferencer og studieture fra Nohrcon i oversigten her