Medlemsrabat

Projekteringsledelse i praksis

Tid

21. oktober 2020 -
Tilføj til kalender2020-10-21 :002020-10-21 :00Europe/CopenhagenProjekteringsledelse i praksisKalvebod Brygge 5 1560 København VNohrcon

Sted

København

Pris for medlemmer

4.249 kr. ekskl. moms

Arrangør

Nohrcon

Projekteringslederen skal kunne overskue hele byggeprocessen og sætte sig ind i de udfordringer, som kan opstå hele vejen igennem processen fra tilbud over tidsplan til færdiggørelse. Få styr på projekteringsledelse på kun én dag!

 

Du får på dette kursus i projekteringsledelse en bred indsigt i de elementer, der knytter sig til projekteringsledelse, og du får kendskab til en række værktøjer til planlægning og styring af projekteringsforløbet, blandt andet projektorganisationens opbygning, tidsplaner, økonomi- og risikostyring, arbejdsmiljø og kommunikation.

 

Hele vejen igennem vil du høre praktiske eksempler fra virkelighedens byggeprojekter.

 

OBS: Du kan bygge videre på din viden med vores Certificering i Projekteringsledelse, som er et todages kursus, der afsluttes med en certificeringstest, så du får yderligere dokumentation på dine kompetencer.

 

Hvem bør deltage?

Endagskurset er henvendt til dig, som arbejder med byggeprojekter og skal udfylde rollen som projekteringsleder, og som derfor gerne vil være bedre rustet til at kunne klare planlægning af opgaver og udfordringer i forbindelse med projekteringsledelse.

 

Pris
Kurset koster 4.999,00 ekskl. moms
Medlemmer af FAOD får 15% på alle arrangementer fra Nohrcon. Oplys medlemsnummer og anvend rabatkoden ”faod-medlem” ved tilmelding.

Find flere kurser, konferencer og studieture fra Nohrcon i oversigten her