Medlemsrabat

Projektstyring i byggeriet

Tid

7. maj 2019 - 8. maj 2019
Tilføj til kalender2019-05-072019-05-08Europe/CopenhagenProjektstyring i byggerietse på hjemmesidenNohrcon

Sted

København

Pris for medlemmer

8.496 kr

Arrangør

Nohrcon

Dette kursus indgår som modul 1 i Byggeriets projektlederuddannelse. Uddannelsen dækker væsentlige dele af den viden, du har brug for for at kunne bestå den internationale projektledercertificering IPMA®. Kurset tager afsæt i projektets opstart og gennemgår, hvordan du skal forholde dig planlægning, organisering, kvalitetssikring, risikostyring, projektøkonomi i byggeprojektet.

Gennem de to kursusdage bliver du introduceret til, hvad det vil sige at starte et byggeprojekt op og planlægge projektets faser. Du bliver i stand til at overskue projektets forløb og lærer de væsentligste projektstyringsværktøjer at kende.

Kurset er således tilpasset de udfordringer og den hverdag, du befinder dig i som projektleder eller kommende projektleder i byggeriet.

På kurset får du blandt andet:
•Indsigt i projektets faser og bliver i stand til at planlægge et byggeprojekt
•Overblik over risikovurdering, kvalitetsstyring, tidsplan og den væsentligste jura, du har behov for at kende som projektleder
•Viden om de projektstyringsværktøjer, du kan bruge til at lede projektet fra start til slut
•Orientering om IPMA@certificering

Hvem kan deltage?
Nuværende og kommende byggeledere, entrepriseledere, projekterings- og projektledere for bygge- og anlægsprojekter. Kurset henvender sig til bygherrer, rådgivere, arkitekter, entreprenører og producenter, der i deres projektarbejde har ansvaret for at planlægge, styre og gennemføre byggeprojekter.

Pris
Kurset koster 9.995 kr ex moms.
Medlemspris 8.496 kr ex moms.
Medlemmer af FAOD får 15% på alle arrangementer fra Nohrcon. Oplys medlemsnummer og anvend rabatkoden ”faod-medlem” ved tilmelding.

Find flere kurser, konferencer og studieture fra Nohrcon i oversigten her