Medlemsrabat

ABR 18 og ydelsesbeskrivelser

Tid

2. april 2019 9:00 - 16:00
Tilføj til kalender2019-04-02 9:00:002019-04-02 16:00:00Europe/CopenhagenABR 18 og ydelsesbeskrivelserse på hjemmesidenNohrcon

Sted

Aarhus

Pris for medlemmer

Medlemsrabat 15%

Arrangør

Nohrcon

Aftale om teknisk rådgivning ABR 18 og ydelsesbeskrivelser
Byggeriet har fået nye aftalevilkår, som tages i anvendelse fra 1. januar 2019, og det betyder, at ABR 18 og ydelsesbeskrivelserne er blevet ændret. På dette ABR18-kursus gennemgår vi en rådgivningsaftale med udgangspunkt i ABR 18. Du får eksempler på, hvordan du anvender ABR og en gennemgang af relevant rets- og voldgiftspraksis.

Om formiddagen har vi mest fokus på ABR18, og om eftermiddagen vender vi os mod ydelsesbeskrivelserne, som også har gennemgået ændringer i forbindelse med de nye regler.
 
3 gode grunde til at deltage:
1. Du får en grundig og praktisk juridisk gennemgang af grundlaget for aftaler efter ABR 18.
2. Du får indsigt i retstillingen mellem klient og rådgiver, og hvad der skal stå i aftalen.
3. Du får inspiration til, hvordan du kan fortolke og tilpasse aftalegrundlaget og ydelsesbeskrivelserne efter de nye regler.
 
Hvem kan deltage?
Alle, som arbejder med entrepriseret og byggeriets aftalevilkår og har behov for at få kendskab til de nye regler i ABR18 og ydelsesbeskrivelserne – uanset om du er bygherre, entreprenør, leverandør, arkitekt, ingeniør, konstruktør eller andet.
 
Kurset er både relevant for dig, som kender de tidligere regler i ABR 89 og har brug for en gennemgang af de nye regler. Og for dig, som har brug for en generel introduktion til ABR 18 og ydelsesbeskrivelser.
 
Hvis du har brug for en grundig gennemgang af entrepriseret, henviser vi til vores kursus AB 18 for ikke-jurister – intensiv entrepriseret. Hvis du vil blive klogere på reglerne for indgåelse af aftaler om totalentreprise, kan du deltage på vores kursus om ABT 18. 

Pris
Kurset koster 4.995 kr ex moms.
Medlemspris 4.246 kr ex moms.
Medlemmer af FAOD får 15% på alle arrangementer fra Nohrcon. Oplys medlemsnummer og anvend rabatkoden ”faod-medlem” ved tilmelding.

Find flere kurser, konferencer og studieture fra Nohrcon i oversigten her