Medlemsrabat

Konflikthåndtering

Tid

5. december 2019 9:00 - 16:00
Tilføj til kalender2019-12-05 9:00:002019-12-05 16:00:00Europe/CopenhagenKonflikthåndteringse på hjemmesidenNohrcon

Sted

København

Pris for medlemmer

Medlemsrabat 15%

Arrangør

Nohrcon

Konflikthåndtering – sådan tackler du vanskelige situationer
Kender du det, når en konflikt optrappes så meget, at den er svær at komme ud af? Vi møder alle problematikker i vores hverdag, som skal løses – og her har du chancen for at lære at løse dem, inden de vokser dig over hovedet.
Dette kursus henvender sig til dig, der gerne vil have værdifuld viden om kommunikation og konflikthåndtering, så du kan lære at arbejde på at undgå konflikter og så du har et beredskab, hvis situationerne opstår.
 
Kurset indeholder en blanding af teoretiske oplæg og øvelser i konflikthåndtering og kommunikation – og refleksion over deltagernes egne erfaringer med konflikthåndtering.
 
Det får du ud af at deltage:
• Du bliver trænet i konfliktforståelse og konflikthåndtering, så du kan bruge teknikkerne både forebyggende  og i forbindelse med aktuelle konflikter
• Du får indsigt i konflikters opståen og forløb
• Du får meget konkrete og anvendelige værktøjer til konflikthåndtering
 
Hvem kan deltage?
Dagen er relevant for dig, der på en eller anden møder konflikter eller konfliktfyldte situationer i din hverdag – både store konflikter på store projekter eller i mødet med kunder, borgere eller brugergrupper.
 
Du får samtidig redskaber til de mindre hverdagskonflikter internt i organisationen og i alle relationer mellem mennesker. Du får du viden om konflikthåndtering og konkrete og håndgribelige metoder til løsning af konflikter på en positiv og konstruktiv måde.

Pris
Kurset koster 4.995 kr ex moms.
Medlemspris 4.246 kr ex moms.
Medlemmer af FAOD får 15% på alle arrangementer fra Nohrcon. Oplys medlemsnummer og anvend rabatkoden ”faod-medlem” ved tilmelding.

Find flere kurser, konferencer og studieture fra Nohrcon i oversigten her