Medlemsrabat

Introduktion til byggebranchen

Tid

30. april 2019 9:00 - 16:00
Tilføj til kalender2019-04-30 9:00:002019-04-30 16:00:00Europe/CopenhagenIntroduktion til byggebranchense på hjemmesidenNohrcon

Sted

København

Pris for medlemmer

Medlemsrabat 15%

Arrangør

Nohrcon

Introduktion til byggebranchen – entrepriseformer, aftalevilkår og byggeriets faser
Byggeri er organiseret omkring en lang række processer, aftaleformer, entrepriseformer, juridiske forhold og sædvaner, man skal kende for at kunne arbejde med byggeprojekter både som praktiker og som rådgiver til byggeprojekter. Her får du overblikket over det ”skelet”, byggeri er organiseret omkring med afsæt i den praktiske virkelighed hos de projekterende arkitekter, ingeniører og hos de udførende.

Du får på kurset en bred indsigt i emner som aftaleformer for bygherre, rådgivere og entreprenører, byggeriets faseinddeling, entrepriseformer og aftalevilkår, projektorganisationens opbygning og roller, tids- og økonomistyring, konflikthåndtering og kommunikation.

Vi tager afsæt i de udfordringer og faldgruber, du vil blive mødt med til hverdag, og vi tager en række eksempler fra konkrete sager.
 
Hvem kan deltage?
Kurset er målrettet dig, der er relativt ny inden for arbejde byggebranchen, og gerne vil have et godt fundament, der styrker dig i hverdagen.
Kurset er både henvendt bygherre, rådgiver, entreprenør og leverandør og til andre som har brug for at kende til praksis og juridiske forhold omkring et byggeprojekt.
Kurset forudsætter ikke kendskab til branchen. 

Pris
Kurset koster 2.995 kr ex moms.
Medlemspris 2.546 kr ex moms.
Medlemmer af FAOD får 15% på alle arrangementer fra Nohrcon. Oplys medlemsnummer og anvend rabatkoden ”faod-medlem” ved tilmelding.

Find flere kurser, konferencer og studieture fra Nohrcon i oversigten her