Medlemsrabat

Udbudsloven for ikke-jurister

Tid

3. december 2019 - 4. december 2019
Tilføj til kalender2019-12-032019-12-04Europe/CopenhagenUdbudsloven for ikke-juristerse på hjemmesidenNohrcon

Sted

København

Pris for medlemmer

Medlemsrabat 15%

Arrangør

Nohrcon

Udbudsloven for ikke-jurister
Har du brug for at få helt styr på udbudsreglerne? Og har du brug for et overblik over, hvordan du skal bruge dem i praksis? På dette kursus i udbudsret får du en solid basis for at arbejde med udbud og undgå alvorlige, konsekvensfyldte juridiske fodfejl. Kurset gælder for alle brancher, der beskæftiger sig med offentlige udbud og udbudsregler.

Du får et godt overblik over hele processen i en udbudsforretning fra bekendtgørelse til kontrakt. Trin-for-trin bliver du ført igennem de opgaver, der ligger i hver fase, og klædt på i forhold til de juridiske spilleregler. Undervisningens struktur følger flowet i en udbudsforretning og er derfor logisk og let for dig at forholde dig til.
 
Gennem hele kurset vil du få praktiske eksempler koblet til teorien, sådan at juraen bliver praksisnær, og du kommer tæt på hverdagens problemstillinger i forbindelse med offentlige udbud. Samtidig får du skærpet din opmærksomhed i forhold til, hvor det ofte går galt i praksis – og hvad du kan gøre for at undgå det!
 
I kursusmaterialet finder du blandt andet:
• De relevante udbudsretlige regelsæt og kopi af udvalgt doms- og klagenævnspraksis
• Flowdiagram og tidslinje vedrørende udbudsprocessen og kravene hertil
• Eksempel på en udbudsbekendtgørelse og et sæt udbudsbetingelser 
 
Hvem kan deltage?
Dette kursus om udbudsloven er for dig, for hvem det er forholdsvis nyt at arbejde med udbud og den nye udbudslov. Eller for dig som trænger til at få genopfrisket din viden om de nye udbudsregler. Kurset er både for ordregivere og for tilbudsgivere, som gerne vil forstå de udbudsretlige processer og tankerne bag udbudsmaterialet. Kurset går på tværs af brancher.
Har du allerede indgående kendskab til udbudsreglerne, henviser vi til vores halvårlige udbudskonference for specialister.
 
Pris
Kurset koster 9.995 kr ex moms.
Medlemspris 8.496 kr ex moms.
Medlemmer af FAOD får 15% på alle arrangementer fra Nohrcon. Oplys medlemsnummer og anvend rabatkoden ”faod-medlem” ved tilmelding.

Find flere kurser, konferencer og studieture fra Nohrcon i oversigten her