Medlemsrabat

Fremtidens idrætshaller

Tid

26. februar 2019 9:00 - 16:00
Tilføj til kalender2019-02-26 9:00:002019-02-26 16:00:00Europe/CopenhagenFremtidens idrætshallerse på hjemmesidenNohrcon

Sted

København

Pris for medlemmer

3.396 kr

Arrangør

Nohrcon

På den ene side er folkesundhed og bevægelse på dagsordenen som aldrig før; på den anden side er forekomsten af overvægt markant steget inden for de seneste årtier. Derfor må vi i langt højere grad nytænke idrætsfaciliteter og gøre bevægelseshuse mere indbydende og fleksible.

Vi skal udfordre de traditionelle haller, som bedst rummer boldspil, og samtidig skal vi tænke på tværs af kommunernes forvaltninger i forhold til fx skoler, foreningsliv og kulturliv. Hvilke muligheder og udfordringer står vi over for, når vi skal planlægge fremtidssikrede idrætsfaciliteter?

På vores temadag starter vi med en kop morgenkaffe og et oplæg om fremtidens idrætsfaciliteter. Derefter tager vi dig med på studietur til en række nye spændende haller og bevægelseshuse i København og omegn, hvor du får mulighed for at snakke med arkitekter og brugere om byggeprocessen, design og prioriteringer i forhold til drift og teknik.

Pris
Kurset koster 3.995 kr ex moms.
Medlemspris 3.396 kr ex moms.
Medlemmer af FAOD får 15% på alle arrangementer fra Nohrcon. Oplys medlemsnummer og anvend rabatkoden ”faod-medlem” ved tilmelding.

Find flere kurser, konferencer og studieture fra Nohrcon i oversigten her