Medlemsrabat

AB 18 for ikke-jurister – intensiv entrepriseret

Tid

25. november 2020 - 26. november 2020
Tilføj til kalender2020-11-252020-11-26Europe/CopenhagenAB 18 for ikke-jurister – intensiv entrepriseretse på hjemmesidenNohrcon

Sted

Scandic Roskilde Park
Ved Ringen 2
4000 Roskilde

Pris for medlemmer

Medlemsrabat 15%

Arrangør

Nohrcon

Kursus om AB 18

På dette AB18-kursus får du kendskab til de regler og kontraktforhold, som er væsentlige i en byggesag med særlig vægt på indholdet og fortolkningen af de nye regler i AB18 og de tilhørende dokumenter.

Kurset om AB18 strækker sig over 2 dage, hvor du vil få det fulde overblik over AB 18 og entrepriseretten.

5 gode grunde til at deltage på Nohrcons AB18-kursus:

1. Du får styr på, hvilke grundprincipper og regelsæt, der gælder for de nye entrepriseretlige aftaleforhold.

2. Du får mulighed for at diskutere entrepriseretten med udgangspunkt i de praktiske eksempler, du medbringer fra din hverdag.

3. Du får indsigt i, hvad der gælder i forbindelse med entreprenørprojektering, projektgennemgang, byggeriets kontraktforhold, projektudvikling, forebyggelse af tvister om tid, økonomi og kvalitet, konflikthåndtering, digitale bygningsmodeller, forsinkelser, aflevering, betaling, sikkerhedsstillelse m.m.

4. Du får skærpet opmærksomhed, i forhold til hvor det ofte går galt i praksis – og hvad du kan gøre for at undgå det! Herunder den nye konfliktløsningstrappe.

5. Du får undervisning af erfarne advokater i entrepriseret, som på energisk vis deler ud af deres store viden og overblik.

 

Hvem bør deltage på dette AB18-kursus?

Kurset er for dig, som arbejder med entrepriseret og byggeriets aftalevilkår i hverdagen, og som har behov for at få kendskab til de nye regler i AB 18 og grundlæggende entrepriseret i praksis, uanset om du er bygherre, entreprenør, leverandør, arkitekt, ingeniør, konstruktør eller andet.

 

Praktisk
Pris pr. deltager – DKK 9.999,00 ekskl. moms

Find hele programmet her