Gratis

Åben Tegnestue – MATTERS

Tid

23. april 2018 16:30 - 18:30
Tilføj til kalender2018-04-23 16:30:002018-04-23 18:30:00Europe/CopenhagenÅben Tegnestue – MATTERSSankt Hans Gade 24 E, 2. sal, 2200 København NFAOD + DL

Sted

Matters
Sankt Hans Gade 24 E, 2. sal
2200 København N

Pris for medlemmer

Gratis

Arrangør

FAOD + DL

Forbundet Arkitekter og Designere og Danske Landskabsarkitekter inviterer til åben tegnestue. Kom og hør hvad MATTERS arbejder med for tiden, når de slår dørene op til et interessant tegnestuebesøg.

Vi byder på lidt godt til ganen og der vil være mulighed for at stille spørgsmål og netværke undervejs.

Arrangementet er gratis, men forbeholdt medlemmer af Forbundet Arkitekter og Designere eller Danske Landskabsarkitekter.
Tilmelding er nødvendig af hensyn til forplejning.

Hvem besøger vi?
MATTERS arkitekter skaber arkitektur, der er legende, engagerende og mindeværdig. Vi tror på at arkitektur kan bidrage til at mennesker føler et stærkt tilhørsforhold til et bestemt sted.
Vores projekter er veldokumenterede, præcise og følsomme over for det sted og den kontekst, hvori de placeres. Derfor har vores arkitektur intet foreskrevet form¬sprog, men udvikler sig ud af, og sammen med, hvert enkelt projekts sted og karakter.

MATTERS har et stort fokus på både det givne programs kerneaktiviteter og de involverede mennesker, idet vi mener, at arkitektur fundamentalt set er en platform for menneskelig aktivitet, hvorpå der opbygges meningsfulde relationer til stedet.
Vi sigter efter en original, men tidløs og holdbar arkitektur, og vi glæder os over de ukendte faktorer, der ofte resulterer i innovative og positive løsninger.
Kreative eksperimenter integreres med professionel logik, og samtidig er der en gennemgående opmærksomhed på projektets indvirkning på områder som det offentlige domæne, bæredygtighed, infrastruktur, kultur og landskab.

MATTERS modtog i Februar 2016 Dreyers Fond til Nyopstartede arkitektvirksomheder, er blevet udvalgt til wildcard prækvalificationen om nyt Byhus i Århus samt var blandt de 6 finalister i den åbne internationale arkitektkonkurrence om en ny arkitektskole i Aarhus 2016.
MATTERS blev grundlagt i 2014 af arkitekterne Lotte Rønne og Marie-Louise Holst, der begge er uddannet i 2003 fra Århus Arkitektskole.

Illustration: MATTERS