Østjobs
Bornholm

Byggesagsbehandler til Center for Regional Udvikling, It og Sekretariat – Genopslag

Tilmeldingsfrist 20. september 2019

Byggesagsbehandler
I Center for Regional Udvikling, IT og Sekretariat medvirker vi til både at udvikle og bevare Bornholm. Bornholm er inde i et opsving og via samarbejder med virksomheder, iværksættere og borgere spiller vi en central rolle i at understøtte opsvinget med hensyntagen til beskyttelse af de bornholmske bymiljøer, den rige kulturarv og den unikke natur.

Vi har en stilling som byggesagsbehandler klar til ansættelse pr. 1. november, og håber at du har lyst til at være med til at understøtte udviklingen af Bornholm som sagsbehandler af et komplekst område med stort fokus! Nyuddannede er velkommen til at søge, men da vi har travlt er vores forventning, at du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund som konstruktør, bygningsingeniør, arkitekt eller lignende, og ser gerne, at du har erfaring med forvaltning og sagsbehandling samt kendskab til reglerne i planloven og bygningsreglementet. 

Internt lægger vi vægt på et uhøjtideligt, selvledende arbejdsmiljø, og du vil ofte få mulighed for at være med til at forme byggerierne i processen. Vi har derfor brug for medarbejdere der er servicemindede, har godt humør, er nysgerrige, lyttende og gode til at samarbejde, har flair for kommunikation, administration og sagsbehandling og ikke mindst er indstillet på dialog med områdets interessenter.

Center for Regional Udvikling, IT og Sekretariat er et center, der er samlet direkte under kommunaldirektøren og har stort fokus på plan- og byggeområdet. Vi får på denne måde et tættere samarbejde med erhvervsliv, borgere og organisationer. 

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst og efter principperne i lokal løndannelse.

Stillingen er en fastansættelse og til besættelse snarest muligt eller pr. 1. november 2019.

 

Praktisk information

Send din ansøgning og CV samt dokumentation for uddannelse, via vores rekrutteringsserver på brk.dk/job, sådan at vi har modtaget den senest den 20-09-2019. 

Ansættelsessamtaler vil blive afholdt i uge 39.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte leder af Byg Rasmus Steen på 56922199.

 

Bornholms Regionskommune

Bornholms Regionskommune er en stor organisation med ca. 3.500 medarbejdere, og samtidig en unik kommunal arbejdsplads: Vi udgør en region for sig og arbejder med strategier og projekter, som danske kommuner normalt ikke kan. Vi har ansvar for områder som turisme og erhvervsudvikling, og står selv for internationale samarbejder og EU-programmer. Vi har visionære planer for øens fremtid. Ikke mindst drømmen om at skabe et CO2-neutralt samfund baseret på bæredygtig og vedvarende energi.

 

På www.brk.dk kan du læse mere om Bornholms Regionskommune.

 

 www.brk.dk/taetsammen kan du læse om projekt Tæt sammen, hvor vi sætter fokus på kultur, fælles identitet og samarbejde, ved at beskrive de mange former for samarbejde i 12 fortællinger om regionskommunen.

 

Drømmer du om at bo og arbejde på Bornholm?

Målt på naturscenerier og kulturarv er Bornholm Danmarks rigeste kommune. Beregnet i minutter eller kilometer er vi ganske tæt på hovedstaden, men opgjort i sol, klipper og sandstrande – eller i tryghed, nærvær og livskvalitet – er vi en helt anden verden. Vi ved, at potentielle tilflyttere har brug for information, råd og vejledning, og derfor er du velkommen til at kontakte vores tilflytterkonsulent, Rune Holm. Han kan bl.a. fortælle, hvordan han kan hjælpe med at skaffe et job til din ægtefælle.

 

Kontakt Bornholms tilflytterkonsulent Rune Holm, 30 21 88 80, rh@bornholm.biz, Læs mere på Http://næstestopbornholm.dk/