Studiekonto

Få en fordelagtig studiekonto i Lån & Spar Bank 

FAOD’s aftale med Lån & Spar Bank giver dig en studiekonto, der er markedets bedste.

Som studerende og medlem af FAOD kan du få Danmarks bedste studiekonto hos Lån & Spar. Den har flere gode fordele, du ikke finder andre steder – og så er den som skabt til studielivet. Helt enkelt.

Mange fordele

Udover gode renter og mulighed for lidt luft i budgettet, får du også en personlig rådgiver. En, du altid kan ringe til – og som kender alt til studielivet. Som Simone Schneider, en af bankens finansielle rådgivere: ”Som ung og studerende er pengene små. Økonomien går op og ned. Det er bl.a. derfor, vi tilbyder 3 % i rente på de første 20.000 kr. på lønkontoen og en kassekredit, man kan trække lidt på fra tid til anden.”

Få det bedste ud af din studietid

Er du nysgerrige på, hvordan dit studieliv kunne se ud med Danmarks bedste studiekonto, så book et møde på www.studiekonto.dk .Vi lover, at de tager godt imod dig!

Kort og godt om studiekontoen

  • 3,00 % i rente på din lønkonto på de første 20.000 kr. – derefter 0, 00 %
  • Kun 5,00 % i rente på din kassekredit op til 50.000 kr.
  • StudieOpsparing med 0,05 % på hele beløbet
  • Gebyrfri kontanthævninger i hele Danmark
  • Gebyrfri valutaveksling
  • Gebyrfri Visa/dankort og MasterCard med samme pinkode
  • Gebyrfri overførsler og betaling af girokort i netbank

Det med småt

Til din studiekonto kan du vælge en kassekredit på op til 50.000 kr. Debitorrenten er 5,09 %, det svarer til ÅOP på 5,09 %. (ÅOP er beregnet på samlet kreditbeløb 50.000 kr., 100 % udnyttelse og løbetid på 5 år).
Du får Studiekontoen på baggrund af en almindelig kreditvurdering. Du skal blot samle hele din privatøkonomi hos Lån & Spar og være medlem af et af de fagforbund, de samarbejder med.
Alle rentesatser er variable og gældende pr. 1. november 2018.

 

 

Sidst redigeret: 28. august 2019