Rabatter

 

 

Her kan du læse mere om hvilke rabatter du kan få gavn af med et medlemskab hos Forbundet Arkitekter og Designere.

Rabat på faglitteratur

Medlemmer af Forbundet Arkitekter og Designere kan vælge mellem flere fagblade til en særlig medlemspris.

Studentermedlemmer, dimittender og passive medlemmer kan altid vælge et fagblad som en del af kontingentbetalingen.

Klik og læs mere.


Rabat i butikker

Forbrugsforeningen giver adgang til bonus i 4.600 butikker og mulighed for lønkonto i Lån & Spar 

Rabat på ferierejser, benzin, fyringsolie, babyudstyr, litteratur, fødevarer, vin, frisører, elektronisk udstyr, møbler…næsten hvad som helst.

Som medlem af Forbundet Arkitekter og Designere kan du få betalingskort og adgang til bonus i 4.600 butikker og virksomheder i Danmark, herunder også netbutikker.

Hent app’en på fdf.dk 

Rabatterne bliver samlet sammen, og den samlede bonus bliver overført til din medlemskonto hvert år  i slutningen af december.

Meld dig ind 

Butikker sorteret efter emner/varer 

Find webshop

Find butik i dit område

Som medlem kan du desuden få en lønkonto i Lån & Spar, hvor du får fem procent i rente af de første 50.000 kroner, hvis du samler hele din privatøkonomi hos Lån & Spar (realkreditlån undtaget).


Rabat på kurser

Medlemmer af Forbundet Arkitekter og Designere får rabat på kurser hos følgende samarbejdspartnere. Husk altid at angive medlemsnummer ved tilmelding. 

Vi udvider jævnligt listen med nye samarbejdspartnere i takt med medlemmernes skiftende ønsker og behov. Har du input til kursus-oversigten, så kontakt Anette Sørensen på ans@faod.dk eller +45 3283 6915. 

Find FAODs egen arrangementsoversigt her


Softworld
Softworld A/S er Skandinaviens største udbyder af kurser inden for visuel software og certificeret af både Apple og Adobe. 

Medlemmer af FAOD får 20 % rabat på alle kurser. 

FutureCompany 
FutureCompany er et grafisk kursuscenter, som har specialiseret sig i at efteruddanne medarbejdere i grafisk design, 3D og digital marketing. FutureCompany tilbyder kurser i Aarhus og København i programmerne Adobe, Sketchup, Rhino, V-Ray og Wordpress samt i Online marketing.

Medlemmer af FAOD får 20% rabat på udvalgte kurser. Se hvilke i FAODs arrangementsoversigt Det Sker.

Nohrcon
Nohrcon er en kursus- og konferencevirksomhed, der udbyder kurser i hele landet, dog fortrinsvist København og Aarhus. Nohrcon udbyder kurser indenfor hovedområderne udbud og byggeri og henvender sig primært til arkitekter og rådgivere samt entreprenører.

Medlemmer af FAOD får 15% rabat på alle kurser. Brug rabatkoden “faod-medlem” og noter dit medlemsnummer i kommentarfeltet.


Byggeriets Ledelsescenter
Byggeriets Ledelsescenter, BLC, udbyder uddannelse og vidensdeling til byggeriets parter, både den bredt anerkendte IKT-lederuddannelse™, IPP-leder uddannelsen™ og andre inspirerende uddannelser og tiltag.

Medlemmer af FAOD får 10% rabat på alle kurser. 

 


Symetri
Symetri er Authorised Training Centre (ATC) for Autodesk og tilbyder en række forskellige kurser på vores centre i Danmark, Finland, Norge, Sverige og Storbritannien. Alle kurser er udarbejdet med det formål at imødekomme deltagernes ønsker og behov. Symetri tilbyder kurser i såvel Autodesks produkter som egne tekniske løsninger. Som Autodesk Platinum Partner er Symetri en af Autodesks udvalgte og autoriserede uddannelsespartnere.

Medlemmer af FAOD får 15% rabat på Revit-kurser. 

 

Konstruktørforeningen (KF)

Konstruktørforeningen, KF, er fagforening for erhvervsaktive bygningskonstruktører og konstruktørstuderende. KF arrangerer en række faglige kurser og arrangementer over hele landet indenfor byggeteknik, ny lovgivning med relevans for byggebranchen, IT-systemer, netværk mv.

Medlemmer af FAOD kan deltage i udvalgte kurser hos Konstruktørforeningen til medlemspris. Det vil fremgå af beskrivelsen af det enkelte kursus, om du kan opnå medlemsrabat. Find KF’s kurser her.

 

Dansk Magisterforening (DM)
Dansk Magisterforening, DM, er fagforening for alle med en universitetsuddannelse eller studerer. DM udbyder en lang række kurser indenfor bl.a. projektledelse og -styring, præsentationsteknik, ledelse og strategi og meget mere.

Medlemmer af FAOD kan deltage i Dansk Magisterforenings efteruddannelseskurser, DME-kursus, til medlemspris. Det er også muligt at deltage i DM’s fyraftensmøder.

Finder du et kursus du vil deltage i, skal du sende en mail til dme@dm.dk. Husk at skrive, at du er medlem af FAOD. 

Sidst redigeret: 4. november 2020