Medlemsfordele

Som medlem af Forbundet Arkitekter og Designere har du adgang til en lang række medlemsfordele.

Læs om Forbrugsforeningen

Personlig rådgivning
Du kan få råd og vejledning om alle forhold vedrørende løn og ansættelsesvilkår, når du skal ansættes enten i Danmark eller i udlandet. Brug os som din sparringspartner, når du planlægger din karriere. Lad os læse din ansættelseskontrakt igennem, før du skifter job. Eller lad os hjælpe, hvis du oplever problemer med din arbejdsgiver – måske har du brug for juridisk bistand?

Karriere
Er du kørt fast i din karriere, eller har du brug for hjælp til at komme ind på arbejdsmarkedet, så kan du få hjælp af vores karrierecoach. Vi trækker gerne på andre medlemskontakter, og vi kan hjælpe dig til at få større viden om dine styrker.

Fagblade
Vi tilbyder rabatter på seks forskellige fagblade målrettet arkitekter og designere: Arkitekten, Landskab, FRAME og ELEPHANT. Hvis du er studerende, dimittend eller passivt medlem er ét fagblad inkluderet i kontingentet.

Jobportal
Vi samler alle relevante job for arkitekter og designere på vores hjemmeside, så du kun skal lede efter job ét sted.

Nyhedsbreve
Forbundet Arkitekter og Designere udsender hver uge et nyhedsbrev med relevante nyheder og informationer om arkitektur, design samt arbejdsmarkedet i øvrigt. Én gang om måneden udsendes et webmagasin, hvor nyhederne er udbygget med relevante artikler om arkitekter og designere.

Rabatter
Forbundet Arkitekter og Designere kan tilbyde medlemmerne rabatter via samarbejdspartnere. Det drejer sig om rabat på forsikringer, i 4.600 butikker, hos DAC, på kurser mv.

Flere fordele
Forbundet Arkitekter og Designere tilbyder medlemmerne en lang række andre fordele, som man kan se ved at klikke på nedenstående ikoner.

Sidst redigeret: 10. januar 2018