Østjobs
København

Arkitekt / indretningsarkitekt / køkkenarkitekt til INTERSTUDIO

Tilmeldingsfrist 14. august 2019

Hos INTERSTUDIO er vi dedikerede design lovers.

Vi anerkender unikt og eksklusivt design, hvor kvaliteten er udsøgt. Og netop derfor er vores designer friends blandt de mest attraktive i verden. INTERSTUDIO repræsenterer interiør designmærker som Giorgetti, Herman Miller, Lago Design, MDF Italia, Molteni&C, USM Haller med flere. Garderober fra Molteni&C. Og køkkener fra de to italienske køkkenmærker Dada og Armani/Dada samt køkkener fra de to møbelmærker Giorgetti og Lago Design.

I vores Home afdeling med showroom beliggende i Galleri K, Pilestræde 12E, 1. sal i København beskæftiger vi os med indretning af alle rum og områder i det private hjem; køkken, bad, garderobe, møbler, puder, plaider, accessories, gardiner, tæpper og tapeter inddrages. Vi rådgiver og leverer alt fra del- til totalløsninger.

 

Ønskede kompetencer og erfaring:

Til vores team søger vi nu en erfaren og dynamisk arkitekt/indretningsarkitekt/køkkenarkitekt til at levere vores kunder den optimale løsning i forhold til ønsker og behov med den bedst tænkelige kundeservice gennem hele processen. Du ville skulle arbejde tæt sammen med vores øvrige team af indretningsarkitekter.

Vi forventer, at du har en solid erfaring som arkitekt/indretningsarkitekt/køkkenarkitekt og sætter pris på at arbejde i et dynamisk, engageret og kvalitetsbetonet miljø. Du har således gennem en årrække arbejdet i en lignende stilling.

Send din ansøgning med CV og foto til CEO Annette Mønsted på am@interstudio.dk. Alle ansøgninger vil blive behandlet fortroligt. Ansøgningsfrist den 14. august 2019. Tiltrædelse snarest.