Råd og jura

Det betyder den nye ferielov for dig

Ny ferielov betyder, at ferie optjenes og holdes samtidig, hvilket især nye på arbejdsmarkedet får glæde af. Loven træder i kraft 1. september 2020 med en overgangsordning i 2019. Du skal allerede nu overveje, om du vil gemme noget ferie til næste år.
Læs mere
Nyhed

Hjælp og fællesskab for selvstændige og midlertidigt ansatte

Man kan føle sig ensom og udsat, hvis man arbejder i usikre og midlertidige ansættelser, eller hvis man er selvstændig og er nødt til konstant at opsøge nye jobs. Hvis du er en af dem, så er Flexwerker noget for dig. Flexwerker er et fællesskab af folk i såkaldte prekære ansættelser - dvs. folk i midlertidige ansættettelser, selvstændige eller på anden måde løstansatte. Johanne Aarup Hansen er selvstændig designer og fortæller her om Flexwerker.
Læs mere
Nyt fra branchen

Henning Larsen vinder med masterplan til 3.000 indbyggere

Henning Larsen vinder 155.000 kvm masterplan i Göteborg. Det grønne skal styrke fællesskabet.
Læs mere
Nyt fra branchen

Kunstfond efterspørger ansøger til Chicago Arkitektur Biennale

Statens Kunstfond efterspørger nu installations-skaber til det danske bidrag til Chicago Arkitektur Biennale 2019, og som bliver Danmarks første officielle deltagelse på biennalen.
Læs mere
Nyt fra branchen

Da Tutankhamon ramte dansk møbeldesign

Auktionshuset Bruun Rasmussen udbyder 12 af Juhls sjældne "Ægypterstole". Inspirationen er hentet direkte fra møbler i den gådefulde farao Tutankhamons gravkammer.
Læs mere
Nyt fra branchen

COBE eksporterer idéer fra Papirøen til Tyskland

Nu påbegyndes byggeriet af et 77.000 kvm stort byggeri af arkitektfirmaet COBE på havnefronten i Bremen i Tyskland. COBE bandt i 2016 konkurrencen om masterplanen for Papirøen.
Læs mere
Nyt fra branchen

JUUL | FROST skal forme fremtidens russiske byer og boliger

JUUL | FROST Arkitekter står bag en helt ny bydel på det 14 hektar i Rusland. Projektet indeholder over 3.500 boliger, 10 børnehaver, en skole, erhvervsbyggeri, et hotel og hotellejligheder samt grønne gård- og byrum.
Læs mere
Nyt fra branchen

Boligejere bør tænke mere på klimasikring

Fremtidens klima byder på kraftige skybrud og flere stormfloder. Realdania og Bolius står bag undersøgelse, der afdækker boligejernes syn på klimasikring.
Læs mere
Nyt fra branchen

C.F. Møller får ny stor skoleopgave i Sverige

C.F. Møller Architects skal tegne skole og aktivitetshus i Vega i Sverige. Opgaven omfatter også 10 nye børnehaver på basis af en form for skabelon for børnehaver.
Læs mere
Nyt fra branchen

Vision for området ved Frederiksberg Hospital

På området ved Frederiksberg Hospital skal der skabes et åbent, imødekommende, grønt og blandet byområde, hvor liv og ro forenes i et bykvarter med bæredygtige fremtidsløsninger og sin egen identitet. Hospitalet flytter i 2023.
Læs mere