Nyhed

Tag de offentlige ledere og medarbejdere seriøst

Vi skal have en offentlig sektor, hvor det i højere grad er mennesket, der er i centrum i stedet for bureaukratiet. Vi er derfor nødt til at se på, hvordan vi styrker ledelsen i den offentlige sektor, så vi kan effektivisere og udvikle den til gavn for os alle. Sådan skriver blandt andet formand for Forbundet Arkitekter og Designere, Peter Toftsø og en række andre organisationsformænd i en kronik til Jyllands Posten.
Læs mere
Overenskomst

Tegnestuetræf skaber sammenhold

OK-debat på tegnestuerne giver indsigt og afliver myter. 19 tegnestuer i hele landet åbner dørene.
Læs mere
Nyhed

Forbered dig, når du forhandler løn

Den nye overenskomst gør det vigtigere end nogensinde at være god til lønforhandling. Vi har spurgt en erfaren tillidsrepræsentant om, hvordan man forbereder sig bedst muligt og hvordan man bruger sin tillidsrepræsentant.
Læs mere
Nyhed

Ulighed tvinger kvinder til tavshed om graviditet

Hvis ikke samfundet anerkender ligestilling, og politikerne ikke vil sikre os det, så er den eneste måde, at kvinder kan sikre sig mod forskelsbehandling, at arbejdsgiveren slet ikke kender til graviditeten, fastslår forbundsformand Peter Toftsø.
Læs mere
Nyhed

Dansk designer udstiller tropiske træarter ved Biennalen i Venedig

Designere og arkitekter skal anvende mindre kendte træarter fra bæredygtige skovbrug for at støtte bæredygtig økonomi, siger koordinator for den internationale non-profit mærkningsordning til træ og papir; FSC Danmark.
Læs mere
Nyhed

Dansk design bag Englands største bro

Storbritanniens største og højeste bro er tegnet af danske Dissing+Weitling. Broen blev indviet mandag af Dronning Elizabeth II og har kostet 1,35 milliarder pund.
Læs mere
Nyhed

Arkitekter er lidt for loyale

Det går ud over lønnen, at arkitekter er for loyale over for deres arbejdsplads, mener Dorthe Jørgensen, tillidsrepræsentant hos Friis og Moltke i Aarhus.
Læs mere
Nyhed

Voldgift for statsansatte afgøres inden den 15. september

Opmand afgør Voldgiftssag inden den 15. september. Sagen kan få principiel betydning for udflytning af statslige arbejdspladser.
Læs mere
Nyhed

Forbundsstemmen der holder på medlemmerne

SKIFTE: Flittige studentermedarbejdere i Medlemsservice minder jævnlig medlemmerne om, hvad de kan bruge deres Forbund til.
Læs mere
Fagfeen

40+ og parat til at skifte karriere

MÅNEDENS FAGFE: Tænk mindre før du handler - fem ukonventionelle strategier, når du skifter karriere.
Læs mere