Nyhed

UNI i Schweiz har brug for din mening

UNI i Schweiz beder om hjælp fra danske arkitekter til et ph.d.-projekt om at indtænke livscyklus for bygninger, for at imødegå effekten af energiforbrug og klimaændringer.
Læs mere
Nyhed

Unge kvinder og gamle mænd tjener mest i arkitektbranchen

Kvinder i arkitektfaget har godt greb om karrieren. De tjener styrtende godt, og barsel koster dem ikke i løn. Men arkitekter uden overenskomst tjener dårligst.
Læs mere
Nyhed

Arkitekter kan tænke i proces – det har kommunerne brug for

Arkitekter er vant til at tænke procesorienteret og arbejde med projekter. Netop de kvalifikationer er noget, som efterspørges i kommunerne, fortæller Henrik Rudfeld, der er arkitekt og chefkonsulent ved Aarhus Kommune.
Læs mere
Nyhed

DIN FERIE ER UROKKELIG

Når din ferie er fastlagt, kan hverken du eller din arbejdsgiver flytte den. Bliver du syg eller pålagt en opgave, har du ret til ny ferie.
Læs mere
Martin Pedersen er digital designer ved Design Concern i Aarhus
Nyhed

Ny rolle for digitale designere i fremtiden

I fremtiden vil der være brug for flere typer digitale designere, både den klassiske digitale designer og mere humanistiske designere, der vil kunne se konteksten for designet, mener Martin Pedersen, der er digital designer ved Design Concern i Aarhus
Læs mere
Nyhed

SAMARBEJDET SEJREDE VED FORBUNDETS FAGBATTLE

Topspændt fagpanel smed samarbejdshandskerne. Der blev tegnet med tykke tuscher og snittet til blods i Forbundets fagbattle ved Folkemødet på Bornholm.
Læs mere
Nyhed

REALDANIA EFTERLYSER EMNER TIL KLIMAPRIS

Mellem 2013-2016 har Danmark investeret 1,1 milliarder kroner i at tilpasse klima både over og under jorden. Med tradionelle løsninger ville det have kostet 4,4 mia. kr.
Læs mere
Nyhed

FRA P-PLADS TIL SANDKASSE

Søndervigs p-plads er fyldt op med sand og byens nye hjerte indvies med fælles morgengymnastik, petanque og beachminton for hele familien.
Læs mere
Nyhed

ARKITEMA BAG NYT SAMLINGSSTED I LINKÖPING

Arkitemas Laterna Magica vinder konkurrence om Nya Kungsberget. Et centrum for skole, sport og kultur midt i svenske Linköping.
Læs mere
Nyhed

POST DESIGN FESTIVAL ER TILBAGE

Danmarks eneste festival for grafisk design, illustration og visuel kommunikation vender tilbage til Space10 for at undersøge de sociale konsekvenser af design, politik for billedfremstilling og etisk kreativ praksis i dagene 17 -20 august.
Læs mere