Icon

Åben tegnestue - JUUL I FROST

Forbundet Arkitekter og Designere inviterer i samarbejde med Danske Landskabsarkitekter til 'åben tegnestue'. Denne gang er det tegnestuen JUUL I FROST Arkitekter i København, der byder indenfor.

Bag kulisserne
JUUL | FROST Arkitekter (JFA) har fokus på mangfoldige by-, bo- og landskabsområder og udvikler strategiske planer for innovationsmiljøer, vidensbyer og byintegreret campus – altid med social bæredygtighed som platform.

"VI udfordrer og udvikler konstant vores felt baseret på en akademisk tilgang og metode og arbejder helheds- og behovsorienteret med konsistent sammenhæng mellem skalatrin."

JFA har base på Refshaleøen, beskæftiger 30 medarbejdere med tværfaglig profil og erfaring og arbejder i hele Skandinavien. JFA blev grundlagt i 1994 af Helle Juul og Flemming Frost. Siden er partnerkredsen udvidet med Søren Arildskov og i efteråret med fem associerede partnere.

JFA er organiseret i tre udviklingsafdelinger:

• BY + RUM + LANDSKAB 
• BYGNING + BEBYGGELSE 
• FORSKNING + UDVIKLING

Vi skal under besøget høre mere om, hvilke projekter JFA har i hænderne lige nu, hvad der optager medarbejderne og hvilke arbejdsmetoder, de elsker at bruge.

Bagefter byder vi på et lille glas, og der vil være mulighed for at stille spørgsmål og netværke.

Vi glæder os til at byde jer indenfor!
 

Tilmelding og pris
Arrangementet er gratis og åbent for alle, men kræver tilmelding. Der er begrænset antal pladser, så det er efter først til mølle princippet.
Tilmelding senest den 24. april kl. 10 via Billetto. Brug linket til højre.


Tid og sted
Torsdag den 27. april 2017, kl. 16:30 - 18:30
JUUL I FROST Arkitekter
Refshalevej 147
1432 København K


Foto: JUUL I FROST Arkitekter